Simon Miklósra börtön vár! Simon Miklós és a mentelmi jog

Tudja Ön, hogy Simon Miklós egykori nyírbogáti polgármester és bűntársai ellen jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette, más néven költségvetési csalás miatt büntetőeljárást indított a Központi Nyomozó Főügyészség?

Tudja Ön, hogy azóta Simon Miklós összes tettestársát börtönbüntetésre ítélték?

 Tudja Ön, hogy Simon Miklóst miért nem ítélték börtönre?

Azért, mert a fideszes politikusbűnöző társai több alkalommal sem függesztették fel a mentelmi jogát, ezért Simon Miklós ellen az eljárást ideiglenesen megszüntették arra az időre, amíg a mentelmi joga védi. 4/2007. számú határozatában dr. Vajda Jenő ügyész leírta, hogy amint a mentelmi joga megszűnik, az országgyűlési képviselői mandátuma lejártakor, lefolytatják ellene a nyomozást (szórólapunk hátoldalán tanulmányozhatja bizonyítékot). Tekintettel arra, hogy a bűntársai közül már van aki le is töltötte börtönbüntetését, és mivel ő elsőrendű vádlottként a legsúlyosabb büntetést fogja kapni, ezért mindenki megnyugodhat, Simon Miklósra börtön vár.

Tudja Ön, hogy Simon Miklós ezt a rá váró börtönbüntetést akarja késleltetni azáltal, hogy minél tovább megtartja parlamenti székét?

Tudja Ön, hogy a fideszes berkekben erre a legnagyobb veszélyt ebben a választókerületben én jelentem az ismertségem, és eredményeink okán, s ezért alattomosan és sunyi módon megpróbálja településünket és az önkormányzatot mindenféle törvénytelen eszközzel tönkretenni, és az öccse Simon Barnabás vezette helyi bandájával csődbe taszítani?

Mindenkit megnyugtatunk, hogy ezen aljas munkájuk nem fog nekik sikerülni, mert ahogy eddig is, a jog eszközeivel meg fogjuk védeni településünk érdekeit!

Tudta Ön, hogy Simon Miklós álláshalmozó felesége, Rizsák Ildikó számtalan településről kitúrta az (üzemorvosi vizsgával is rendelkező) háziorvosokat, így a mi orvosunkat is, dr. Makszin Mihály érpataki háziorvost is??? Így most már a fideszes mutyi miatt csak Rizsák Ildikó vizsgálhatja Érpatakon (és egyéb településeken) a közmunkásokat a helyi orvos helyett. Ezért fel is veszi a milliókat, de már úgy elszemtelenedett, hogy már nem jön ki Érpatakra egy-két emberért, hanem berendeli Nyírbogátra, ezzel 80 km-es többlet utazásra kényszerítve a 22.800 forintból élő közmunkás-jelölteket. Az álláshalmozó Rizsák Ildikó már nem csak háziorvos Nyírbogáton, hanem polgármester is, de még megyei közgyűlési képviselőként is felveszi a fizetését, sőt, még ez sem volt elég neki, a járásban ő a közmunkások egyik üzemorvosa is.

Higgye el, ahogy eddig is ezt tették, ők csak a saját és családtagjaik zsebét akarják tömködni, és ahogy eddig sem, úgy a jövőben sem akarnak Érpatakkal törődni.

Kérem Önöket, segítsenek 2016. december 11-én, hogy ezt az egyre éhesebb bandát eltávolítsuk Érpatak képviselő-testületéből, és a közéletből.

tudjaon_simonmiklos_ugy-2

Határozat Simon Miklós büntetőügyének elkülönítéséről

Tisztelettel:

Orosz Mihály Zoltán
Érpatak polgármestere

Share Button

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.