Simon Miklós és családja retteg az új választástól

A (v)érpataki időkben Érpatakról elmenekült tehetségtelen fideszes lakájpolitikus SIMON MIKLÓS ÉS CSALÁDJA RETTEG AZ ÚJ VÁLASZTÁSTÓL ÉS A NÉPHARAGTÓL! Holott az igazságos és mindenható Isten haragjától kellene nekik legjobban félniük!

Simon Miklós 2016-09-19-én az országgyűlésben még arról nyefegett és az ügyben kért “tanácsot” párttársától az államtitkártól egy szinházi jelenet keretében, hogy hogyan kellene megszabadulni az érpataki polgármestertől. Ma már meg azon mesterkednek, hogy miért legyen érvénytelen a képviselő-testület feloszlatása. Simon Miklós fideszes országgyűlési képviselő akinek a bűntársait börtönbüntetésre ítélték, még mindíg kevesli azt a 100 millió vissza nem térítendő támogatást és az újfehértói állami földeket, amiket az öccse Simon Barnabás önkormányzati képviselő és családja kapott a “jól megírt” pályázatai után.

Szeretnék meg nem történtté tenni a testület feloszlatását! Szeretnék visszafordítani a történelem kerekét. A banánköztársasági szintre züllesztett outsider és dilettáns kormányhivatal apparátcsikjai ebben maximálisan igyekszenek asszisztálni! Elkéstek az aljaskodással! A HVB választást kiíró határozata jogerős!

Megismételt ülés volt, akkor speciális szabályok érvényesek: az SZMSZ kogens rendelkezésként kötelezővé teszi az elmaradt testületi ülés napirendi pontjait! Ebben az esetben (vagyis a napirendi pontok vonatkozásában) a képviselő-testületnek nincs lehetősége választásra, ezért ebben a kérdésben nincs is szükség szavazásra!

Így történt a név szerinti szavazás!

Ki is az a fideszes Simon Miklós​ nevű lakájpolitikus?

Ő volt az, akinek a felesége ötmilliós végkielégítést szavaztatott meg, miután távozott a polgármesteri székből, és felment az országház falai közé. A média felkapta az ügyet, ami miatt kényszerűségből visszafizette, de csak a nettó összeget . Majd röviddel ez után felesége díszpolgári címet adományozott neki, ami szintén kiverte a biztosítékot a közvéleményben. Egy másik esetben a botrányairól elhíresült képviselőt csak a mentelmi joga mentette meg a büntetőjogi elszámoltatástól, ugyanis a bűntársait ennek hiányában már mind felelősségre vonták (Nyírmihálydi polgármestere, Simon jegyzője és pénzügyese. Korábban szavazási botrányba is keveredett.

Share Button

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.