Sajtótájékoztató és demonstració a közigazgatásban tomboló jogszabálysértő és vidékpuszititó önkényeskedések ellen.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Sajtó Képviselőit, hogy a hazánkat sújtó közigazgatási reformnak nevezett vidék-ellehetetlenítő program legújabb, kistelepülések kárára hozott kormányhivatali döntések ellen (előre láthatólag több hetes) demonstrációt szervezünk Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei kormányhivatal épülete előtt.
A kormány 2013-ban a 2.000 fő alatti településeken megszűntette az önálló polgármesteri hivatalokat és a kisebb községeket sokszor a nagyobbhoz kényszerítették úgy, hogy önérdek érvényesítési lehetőségüket nagyrészt elveszítették. Érpatak község Nagykálló járásközponttal kényszerült megállapodni, mely településeknek sikerült az adott helyzetben a legmegfelelőbb megállapodást megkötniük. A Nagykállóval fennálló megállapodásunk a mai napig érvényes ugyanis az törvénytelenül lett felmondva, de ez nem érdekli a a lakájpolitikusok lakáj köztisztviselőit és a törvénytelenség mellett asszisztálva azt fokozva 2015. január 1-étől a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal a nemrégiben kialakított és bejáratott Nagykállói Közös Hivatalt önkényesen szétrombolva Bököny községet jelölte ki új közös hivatal létrehozására Érpatakkal. Természetesen a szükséges jogi lépéseket megtesszük a rend helyreállítása érdekében.
Ezzel párhuzamosan demonstrációt szervezünk Nyíregyházán a Hősök-terén a kormányhivatal bejárata előtt, így kívánjuk felhívni a figyelmet a nemzeti mázas fityiszes ország-pusztítás által kitermelt új bűnözési formákra, jelen esetben a becstelen KÖZIGAZGATÁSI LAKÁJBŰNÖZÉSre, melynek eklatáns példáját mutatták 1./ a közelmúltban az önkormányzati választások során az alkalmatlan és méltatlan PAPP CSABA MEGYEI FŐJEGYZŐ és lakáj-bandája által koordinált TERÜLETI VÁLASZTÁSI IRODA ÉS BIZOTTSÁG által bemutatott következmények nélküli választási törvénysértés-sorozat, és alig fejeződik be az egyik becstelen visszaélés-sorozat, máris kezdi 2./ eszement és irracionális önkénnyel-döntéssel a másik lakájbanda a másik alkalmatlan és méltatlan KOZMA PÉTER VEZETTE MEGYEI KORMÁNYHIVATAL, bicskanyitogató módon aljaskodva 1800 ember idejének és pénztárcájának rovására.
Meg kívánjuk akadályozni annak az áldatlan állapotnak a kialakulását, hogy amíg Nagykállóban, mint járásközpontban folyik (marad) az okmányiroda, a falugazdászi iroda, az építésügyi-, a gyámügyi-, a szabálysértési hatóság stb., addig az adóügy, a szociális segélyek ügye stb. ügyintézési helyszín tekintetében elválasztódjanak a bejáratódott nagykállói helyszíntől és egy másik nehezen és költségesen megközelíthető településre, Bökönybe kerüljön. A lakossági ügyintézések helyszínét irracionális módon 3 különböző település között kívánják elosztani, ami rendkívül hátrányos, túlzottan időigényes és rendkívül költséges (utazásonként 2400 Ft/út) lenne az érpataki lakosok számára.
A sajtótájékoztató időpontja: 2015. január 15. 12.30 óra
Helyszíne: Nyíregyháza Hősök tere 5. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal bejárata előtt. 
A sajtótájékoztató és demonstráció ideje alatt kihelyezésre kerül 
a vidékgyilkosság koporsója!
E következő feliratok olvashatóak a demonstráción

[acx_slideshow name=”default”]

Share Button

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.