Sajtóközlemény. Ismételten hazudott és alapvető tényeket hallgatott el a Debreceni Törvényszék szóvivője Tatár Tímea

Mottó: „Megver még az Isten, te fehérre meszelt fal! Ott ülsz, hogy a törvény szerint ítélkezzél, aztán a törvényt semmibe véve megveretsz.” (Apostolok cselekedetei 23, 3)

Tovább folytatódik az Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármesterének befeketítése céljából indított lejárató médiahadjárat. Jelenleg egy jogosulatlan címhasználat miatt fabrikált bírósági eljárás kapcsán hangzottak el megismételten, nagy nyilvánosság előtt hazug tényállítások. Ugyanakkor ezen ügy fejleményeivel kapcsolatban fontos tények (feljelentések és elfogultsági kifogások az eljáró bíró és ügyészek ellen) lettek elhallgatva. A Tv2 Tények nevű műsorában október 16-án már egyszer valótlan tényállításokat tett Tatár Tímea törvényszéki sajtószóvivő, a tőle ezt elváró liberális sajtónak, ami már büntető feljelentést vont maga után.

2014. december 2-án a szon.hu megyei hírportálon a szóvivő bátran és gátlástalanul folytatja a becsületsértő, rágalmazó hadjáratát.

 

A cikkben a következő hazug tényállítások szerepelnek:

– arra hivatkozva, hogy elveszítette a személyi igazolványát, új személyazonosító okmányt igényelt.

– az érintett teológiai akadémia „nem államilag elismert felsőoktatási intézmény, így doktori cím adományozására sem jogosult, melyről a vádlott tudomásul bírt”

Ezzel szemben az igazság az, hogy

– Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere nem vesztette el a személyi igazolványát, hanem a doktori cím megszerzése után újat igényelt

– A Nyíregyházi Járásbíróság már 2 végzésében is megállapította, hogy „Az alapító okirat 3. § (5) bekezdése szerint azt a személyt, aki az akadémiát elvégzi, az erről kiállított diploma feljogosítja arra, hogy theológiai és vallásfilozófiai doktori címet használjon.”. Az iratok és bizonyítékok alapján ez köztudomású. Ezt az igazságnak megfelelő járásbírósági álláspontot képviselte Orosz Mihály Zoltán és a mi napig is ezt képviseli. Ezzel szemben viszont a Debreceni Járási Ügyészség és a törvényszéki szóvivő Tatár Tímea meghamisítja a valóságot, félredob alapvető bizonyítékokat, és média elvárásoknak megfelelően torzítja a tényeket és az ügy jogi értékelését.

 

Ugyanakkor tudatosan elhallgatásra került a szóvivő „objektív”tájékoztatásából az, hogy Érpatak polgármestere 2014. 11. 28-án feljelentést és elfogultsági kifogást jelentett be a Debreceni Járásbíróságnál a brutálisan elfogult eljáró bíró és eljáró ügyész ellen.

Ha valóban elfogulatlanok lennének és a szakmai-etikai szabályok alapján járnának el, akkor nem is tarthattak volna tárgyalást, hanem az elfogultsági kifogást és feljelentést elbírálva a brutális ügyészségi és bírósági elfogultság és visszaélések miatti ügyben intézkedtek volna.

Ahogyan a korábbi, Tv2-ben elhangzottak miatt már megtettük, úgy természetesen most is feljelentjük a sajtószóvivőt folytatólagosan elkövetett hivatali visszaélés, rágalmazás, becsületsértés miatt.

 

Kiemelten hangsúlyozva elvárjuk:

1.     a szakmai-etikai szabályok betartását;

2.     a bírósági és ügyészségi szervezet rendszerváltozás óta elhanyagolt megtisztításának a megkezdését;

3.     a magyarságellenes nemzetközi a médiaszuggessziók által a nemzeti erők ellen működtetett joggyakorlás felszámolását;

4.     a bírói és ügyészségi eskükben foglaltak szerint a bírósági és ügyészégi rendszer a magyar nemzet érdekében történő működtetésének a megkezdését.

Share Button

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.