Restauráció és Tradíció Emléktúra 2

A Rongyos Gárda felejthetetlen hazaszeretetének és hősies ellenállásának alkalmából
Az ÉRPATAKI MODELL ORSZÁGOS HÁLÓZATA és A BECSÜLET LÉGIÓJA TESTI-LELKI ÉPÜLÉST SZOLGÁLÓ EMLÉKTÚRÁT,
vagyis zarándoklattal egybekötött menetgyakorlatot szervez a
KONZERVATÍV JOBBOLDALI FORRADALOM JEGYÉBEN TÖRTÉNŐ TÁRSADALMI-POLITIKAI RESTAURÁCIÓ MIBENLÉTÉNEK MEGISMERÉSE-ELMÉLYÍTÉSE céljából.
Az emléktúra kezdete:
2013. december 07. szombat 17 óra 30 perc.
Indulás helyszíne: Érpatak főteréről a Szent György szobor elől. A túra pontos útvonalát térképek segítségével a helyszínen indulás előtt a szervezők mindenkivel ismertetik. Résztúra teljesítésre is van lehetőség.
Fontosabb érintési pontok: Szabadság út közepe, Mária-emlékhely, Trianon-emlékmű, ahol pihenésre, imádságra, rövid történelmi-politológiai-ideológiai tájékoztatóra-felvilágosításra kerül sor egy konzekvens jobboldali konzervatív világnézet jegyében.
Végcél: Menetgyorsaságtól függően, várhatóan 23 óra körül visszaérkezés a főtérre a TÖRTÉNELEMHAMISÍTÁS ÁLDOZATAINAK EMLÉKHELYÉhez.
A zarándoklat hossza kb. 12 km, melynek során értékes konzultációkra nyílik lehetőség úgy, hogy közben a személyes egyéni állóképesség is próbatétel alá vétetik. A menetgyakorlat teljesítése elismerést von maga után és az ORSZÁGÉPÍTŐ HAZAFIAK MINŐSÍTŐ KÉPZÉSébe beszámításra kerül.
Emlékezzünk együtt egy olyan önszerveződő irreguláris csoportra, mely a haza iránti hűségből, lankadatlan hősiességből, rettenthetetlen bátorságból felejthetetlen példát mutatott nemcsak Magyarországnak, hanem az egész világnak.
Minden tisztességes hazaszerető honfitársunkat szeretettel várjuk.

Share Button

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.