Orosz Mihály Zoltán beperelte a TV2 tudósítóit

Felvette a harcot Orosz Mihály Zoltán a bíróságon a TV2 nevű (társadalom-züllesztésben élen járó) szennycsatorna és (hírhamisításra illetve karaktergyilkosságra szakosodott) hazugsággyár jól megfizetett lakájai ellen. A három vádlottból csak egy jelent meg, de ez nem lesz benne a tudósításukban. Nyilvános közszereples keretében interjút adtam kártékony munkásságukról, és amikor szerettük volna őket is megkérdezni a hazudozásaik kapcsán, nem mertek kamera elé állni, holott ők mindenkit az elé állítanának.

Ha Önnek is elege van a sajtó hazugságaiból, és egyet ért a média hírhamisítóinak megregulázásával, ossza meg a posztot, hogy ezen harc is minél inkább eredményre vezessen.

A piti újságíró, Nagy József fémjelezte 24.hu gúnyos és cinikus kommentárokkal követi Orosz Mihály Zoltán tevékenységét. Így ezt a hírünket is szánalmas megjegyzésekkel próbálja eljelentékteleníteni. Bárhogy is károgjon a liberális uszító média, a kettősmérce jogrend megszűntetésének célja fontos és nemes feladat. Igazából azért vonyítanak, mert a saját elfogultságukra is fény derülhet a tévécsatornával szembeni per folyamán.

Ha már 24.hu, itt egy tanulmány arról, miféle emberek dolgoznak ennél a hírportálnál: Nagy József, a liberális gyűlöletkeltés nagymestere

2016.04.27.

Orosz Mihály Zoltán

Share Button

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.