Orosz Mihály Zoltán: „Az egyetlen „bűnöm” a nulla forintos integrációs támogatással elért sikerek”

A megyei rendőr-főkapitányság épülete előtt tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere. Bejelentette: egymillió forintos kártérítési igénnyel áll elő „oktalan és jogtalan meghurcoltatása miatt”.

A részletekkel kapcsolatban kifejtette: a bíróság beidézte egy január 22-ei tárgyalásra, ám az erről szóló dokumentumot ő nemhogy 8 nappal korábban, hanem napokkal később, január 25-én kapta kézhez.

Karaktergyilkossági kísérlet?

Debreceni Törvényszék azt állítva, hogy szabályszerű idézés ellenére nem jelentem meg a tárgyaláson (amiről nem értesítettek időben!), elővezetési parancsot adott ki ellenem. Egyértelmű, hogy ez a jogtiprás kizárólag a személyem nyilvánosság előtti lejáratását, kriminalizálását, démonizálását szolgálta. Az egyetlen „bűnöm” valójában az Érpataki Modell révén, nulla forint integrációs támogatással elért sikerek, eredmények – állította Orosz Mihály Zoltán, hozzátéve: a jogi elégtételek mellett a nyilvánosság erejére is szükség van ahhoz, hogy fény derüljön a visszaélésekre, összeesküvésekre és mulasztásokra.

Forrás

Share Button

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.