Nyílt testületi ülés Érpatakon a közmunkások bérkifizetéséről

Ismét rendkívüli képviselő-testületi ülésre kerül sor Érpatakon 2016. november 7-én, hétfőn 17 óra 30 perckor, mert a romboló képviselők otthagyták az előző testületi ülést és nem szavazták meg a közmunkások bérkifizetését.

Érpatak Tisztelt Lakói!

Tájékoztatom Önöket, hogy Simon Miklós kézi vezérlésű bandája 2016. november 2-án a képviselő-testületi ülésen a kb. 1 percet igénylő kérdésben ismét nem volt hajlandó megszavazni, hogy a közmunkások részére kifizethessük a ledolgozott október hónap után őket jogosan megillető bérüket. (Itt szavazni azért kellett volna, mert a május óta visszatartott és október végén rendelkezésünkre bocsájtott állami normatívából kellene kiutalni a fizetéseket, és nem a munkaügyis támogatásból.)

 

Simon Miklós bandája (Simon Barnabás, Nagy Imre Attiláné, Gagna László és vizes Gagna János) sokadszor reménykedett abban, hogyha újból aljaskodnak a képviselő-testületi ülésen Érpatak lakóival, és azon belül a közmunkásokkal, akkor az nem fog kiderülni, és ismételten csak hazudni kell és ezt a sokadik aljasságot ismételten megpróbálhatják rákenni a polgármesterre. Ennek elkerülése érdekében az interneten közzétettük a képviselő-testületi ülés azon részletét, melyből kiderül, hogy fontos döntések meghozatala előtt rendre, hogyan gáncsoskodnak és gyorsan felállnak otthagyva az ülést, ezzel megbénítva és határozat-képtelenné téve a képviselő-testületi üléseket.

A leleplező videót az alábbi címen találhatják meg a youtube csatornán:

Így szabotálják az érpataki testületi üléseket!

 

Megtekinthető még a facebook oldalamon (Orosz Mihály Zoltán közszereplő) is:

Kérjük Érpatak fiatalabb generációját, hogy mutassák meg ezt a leleplező videót az idősebbeknek is, hogy ők is meggyőződhessenek a 4 romboló képviselő alattomos visszaéléseiről és hazudozásairól.

 Amiatt, hogy a közmunkások bérét mielőbb kifizethessük, a héten minden nap képviselő-testületi ülést tartunk, addig amíg meg nem szavazzák a bérkifizetés lehetőségét!

 Az első alkalommal tehát: 2016. november 7-én hétfőn 17 óra 30 perces kezdettel képviselő-testületi ülést tartunk a közmunkások bérkifizetésének érdekében! Minden tisztességes állampolgárt szeretettel várunk és hívunk, hogy bárki szembesülhessen az alkalmatlan és aljas szándékú képviselő-testületi tagok „munkájával”. Várjuk válaszukat arról is, hogy a képviselők jelen 10.000. Ft-os tiszteletdíját Önök szerint is fel kellene-e emelni 50. 000. Ft-ra??? Ugyanis Simon Barnabás, Nagy Imre Attiláné, Gagna László és vizes Gagna János közel tíz alkalommal kezdeményezte írásban a saját fizetésük 50.000. Ft-ra történő felemelését! Simon Miklós közigazgatási lakájbűnöző fideszes párttársai pedig a kormányhivatalból irkálták folyamatosan a leveleket („a törvényességi felhívásokat”), hogy miért nem szavaztatom meg a képviselők béremelését, ha ennyiszer kezdeményezik a ,,megválasztott” romboló képviselők.

Tisztelettel:

Orosz Mihály Zoltán
Érpatak polgármestere

Share Button

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.