Móricz Csaba szembesítése a saját aljas hazugságaival Érpatakon

Móricz Csaba júdáspénzen fizetett verbális lincselő és tudósítónak álcázott hírhamisító ügynök SZEMBESÍTÉSE a saját aljas hazugságaival Érpatakon.

Ezeket a hazugságokat azért kellett neki kiokádni önmagából, hogy (igazságszolgáltatási informátoraink szerint kb.) szeptember körül (az ügyészségi szervezetbe beépített külföldi titkosszolgálati ügynökök koordinálásával) a 11. éve folyamatos de eddig sikertelen ügyészségi meghurcoltatás után) újabb ügyészségi meghurcoltatás-sorozatot készítsenek elő. Előre jelzem, hogy ez is sikertelen lesz, mert a Móricz nevű médiapatkány s fizetett ügynök “hírei” mind hazugságok! A céljuk az, hogy ezen aljas hazugságok által az ügyészségi gyanú “megalapozottá” válhasson s ezen “alapos” gyanú révén az elhózódó büntető eljárás 2-3 éve alatt az Érpataki Modell által megteremtett eredményes cigánystratégia terjedésének akadályozása céljából újabb 150-200 cikk keletkezzen arról, hogy Orosz Mihály Zoltán mint a sikeres, olcsó és hatékony Érpataki Modell megalkotója s kikisérletezője mekkora “nagy” “bűnöző” s majd 2-3 éves meghurcoltatás után az ügyész az ítélet előtt újból a védelmemre kelhessen és saját vádiratával szembe menve kérje majd a felmentésemet. (ez eddig kétszer már megtörtént: 1./ egy négy éves meghurcoltatás után a “magánlaksértés” ügyében és 2./ egy három éves meghurcoltatás után a “közokirathamisítás” ügyben is már megtörtént! Szegény bűnöző ügyészek mindíg eltévesztették a törvényt, mert nekik velünk szemben ehhez van szabadságjoguk!)
ILYEN HADMŰVELETEK RÉVÉN FOLYIK A HÁBORÚ A NEMZETEK ELLEN. Jelen esetben egy olyan személy ellen aki a többségi társadalom elleni egyik fő hadművelet kapcsán talált megoldást: konkrétan a cigányság faji alapon való tömörítésére és a többségi társadalom elleni stratégiai-biológiai fegyverként való alkalmazására megtalálta a hatékony ellenszert és a cigányságot a magyarság elleni faji polgárjogi háború helyett az országépítés munkájába vonta be.
ÜZENEM még barátaimnak, hogy az összes ilyen aljasság-sorozat közben a harc felvállalása mellett védekezésképpen folyamatosan mindig még két dolgot is tettem: 1./ INTENZÍVEN IMÁDKOZTAM a mindenható Istenhez, hogy tetteim és érdemeim szerint védelmezzen az aljasok támadásai során és 2./ INTENZÍVEN IMÁDKOZTAM a mindenható Istenhez azért is, hogy legyen igazságos az aljasokhoz és őket is jutalmazza meg tetteik és érdemeik szerint minél előbb. EZ MINDIG BEJÖTT. A nekem szurkolóktól és az esetleg értem aggódóktól csak ennyit kérek, hogy ők is ezen két dologért fohászkodjanak és imádkozzanak és akkor biztosan győzni fogunk!

Share Button

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.