Megfigyelő szolgálat felállítása a választási csalások miatt

Érpatak polgármesterének lakossági tájékoztatója

Érpatak Tisztelt Lakói!

 Teljes megdöbbenéssel tapasztaljuk, hogy a Simonék és haszonleső, mutyiváró csatlósai által a kampány mekkora mértékben kezd el aljasodni. Simon Barnabás fia és társai az éj leple alatt széthordott névtelen, aláírás nélküli szórólapokon hazudoznak, rágalmaznak bennünket.

Már ott tartunk, hogy szinte mindenki, aki nem a Simonék családjának pénz és hataloméhes önző céljait segíti, hanem a több mint egy évtizedes Orosz Mihály Zoltán által megteremtett, mára már egyetemi szakdolgozatok témájává is tett sikeres, biztonságos településvezetés mellett áll ki és indul a képviselőtestületi tagságért az mára mindenképpen bűnöző lett a Simonék által terjesztett szórólapok szerint: a település gazdálkodását minden évben megtakarítással záró, életében törvényesen még soha el nem ítélt sikeres polgármester is, aki a Simonék által terjesztett szórólapok hazugságai szerint csaló, hűtlen kezelő, okirat hamisító, stb. és mindenféle bűncselekményt elkövető. Most hírtelen Kóczon Miklósné Margó alpolgármester asszony és a szakmailag nagyon elismert, hosszú éveken keresztül Magyarország egyik legkiválóbb kórházában, a Honvéd kórházban szolgálatot teljesítő Dr. Maxin Mihály doktor úr is hirtelen (okirat hamisító) bűnöző lett. Nem furcsa ez Önöknek, hogy pont akkor, amikor a Simonok egyre éhesebb módon akarják megszerezni Magyarország összes földjét, amikor ők éheztek meg legjobban a politikai hatalomra úgy, hogy ismételten egy olyan alkalmatlan családtagot akarnak a polgármesteri székbe ültetni, aki folyékonyan sem írni, sem olvasni, sem pedig összefüggően beszélni nem tud.

Értjük mi, hogy most ebben a fidesznek még hátralévő néhány évében akarnak eszeveszetten rabolni és az idő is sürgeti őket, hiszen ebben a narancsos mutyi világban, ahol a fidesz seggnyalókon kívül mindenkit a társadalom 90 %-át el akarják nyomni. Most lehet még utoljára úgy kitömni a családi pénztárcákat, hogy utána száz évnyi tisztességes munkával sem lehet olyan vagyongazdagodásra szert tenni majd, mint az utolsó közvagyont fosztogató rablási időkben, amikor a gátlástalanul elszabadul majd a közvagyont fosztogató rablási ösztön a fidesz által uralt területeken. Higgyék el, ennek az egyéni gazdagodási-harácsolási vágynak semmi köze az Érpatakiak szolgálatához.

Figyeljék meg a Simon Barnabást „támogató” haszonleső csapatot: Ők is tudják, hogy Simon Barnabás teljesen alkalmatlan a feladatra, közülük őt egyik sem tiszteli, de mindegyik potyaleső módon abban reménykedik, hogy a Simonékhoz beálló csatlóskodásért a fideszes mutyik valamelyikében hálából ők is részesülnek és így valamilyen potya úton csurran cseppen nekik is néhány 10 millió forint valamilyen fideszes pályázatból. Higgyék el, hogy ennek a bandának semmi köze Érpatak jövőjéhez, ezeket csak a saját önző anyagi vágyaik kielégítése vezeti.

 A rágalmakat terjesztő (sokszor még aláíratlanul is kiadott) szórólapok terjesztése bűncselekmény, ezért a szórólapozók (még ha ezek újra ifj. Simon Barnabás, Seres Konrád és Bagoly Tamás stb.) tettenérése és rendőri intézkedés alá vonása nagyon fontos számukra, ezért ezen bűnelkövetők elfogása céljából 24 órás ügyeletet fogunk tartani Érpatakon az ország különböző pontjáról érkező közjogi frontharcos barátaink bevonásával. Ezek a személyek megfigyelő-szolgálatot teljesítenek majd településünkön, mert segítenek a Büntető törvénykönyv 350. §. (1) bekezdésébe ütköző választás rendje elleni további bűncselekmények felderítésében és rendőrkézre adásában. Tájékoztatás céljából bármilyen gyanús ügy kapcsán (pl.: rágalmazó szórólap terjesztése, krumpli-, és/vagy hagyma osztás, borítékban való pénzosztogatás stb.) kérjük forduljanak hozzám bizalommal személyesen vagy a saját telefonszámomon: 06 30 9 678 777, vagy a szolgálatban lévő megfigyelőinkhez személyesen vagy az alábbi hivatali telefonszámon: 06 30 33 55 715. A Simonék által Nyírbogáton és környékén gyakorolt aljas módszerek alkalmazását Érpatakon nem fogjuk sem tétlenül nézni, és nem is fogjuk eltűrni, hanem le fogjuk leplezni és rendőrkézre is fogjuk adni és büntetőjogi felelősségre vonásukat is fogjuk kezdeményezni. A Nyomravezetőknek az információk bizonyító erejének hatékonyságától függően 10.000. és 100.000. Ft közötti nyomra vezetői díjat ajánlunk.

Rövidesen tételesen cáfoljuk a rágalmakat és ne feledjék, hogy az aljasság és a gonoszság ilyen fokú megnyilvánulásaikor egyetlen hatékony ellenszer van: a tiszta szívből jövő sok sok ima. Kérjük ebben is segítsenek!

 

Érpatak, 2016. november 17.

Tisztelettel:

Orosz Mihály Zoltán polgármester

 

Share Button

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.