Jogos munkabérükért demonstráltak Orosz MIhály Zoltán és az érpataki közmunkások

Itt egy rövid összefoglaló a pénteki (2016-10-07-ei) demonstrációról és az ott elhangzott követeléseinkről! Ha tovább aljaskodnak akkor visszatérünk, és ott már keményebb akciókkal fogunk fellépni s addig nem térünk vissza míg el nem érjük a célunkat!

bm_tuntetes1

Az aljaskodás nem mehet a megtakarítás nélküli közmunkások jogos bérének rovására! Nekik családjuk, gyermekeik, saját maguk élelmezéséről, betegségeik kapcsán a gyógyszereikről, a téli tüzelőről, a rezsi költségeik kifizetéséről stb kell gondoskodni a jogosan járó s megalázó mértékű közmunkabérből.
Ezen bérek nélkül nekik nincs más bevételük s ha ezt nem kapják meg, akkor teljesen ellehetetlenítik az életüket.


Íme a HÍRTV korrekt tudósítása a demonstrációról!

Elképesztő, hogy a Pogácsás Tibor államtitkárnak fogalma sincs a rendkívüli települési támogatási kérelemről 2016. október 7-én, holott már egy héttel korábban 2016. szeptember 30-án feltöltöttük igénylésünket a BM által megadott internetes felületre!

bm_tuntetes2

A liberális szennycsatornák (ATV, 24.hu, atlatszo.hu, origo.hu, index.hu, hvg.hu stb.) nem jelentek meg, pedig alkalmuk nyílt volna személyesen is beszélni az érpataki közmunkásokkal a helyi viszonyokról. Ők ezeket az alkalmakat nem ragadják meg a tájékozódásra, hanem jobban szeretnek delíriumosan képzelegni Érpatakról és különböző lejárató hazugságokat terjeszteni.

 

Share Button

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.