In memoriam LIPUSZ ZSOLT

Megrendülten, mély fájdalommal tudatjuk, hogy barátunk és kollégánk Lipusz Zsolt, a tegnapi napon 2015-05-21-én ősi magyar földön Székelyhídon 51 éves korában váratlanul elhunyt és visszaadta lelkét a Teremtőnek.

Ő volt hazánkban egyike azon legfelkészültebb történelemtanároknak és publicistáknak, aki a világban berendezett és liberális demokráciának elnevezett szabadkőműves színházban átlátta a bábjátékot, felismerte a rendezőket, a háttérből irányítókat, a mozgatottakat s a színházi súgókat és ezen felismerésével kapcsolatban nem rejtette véka alá a véleményét. E miatt a színdarab rendezői és a „színházi felügyelőbrigád” a liberális gyűlölet-média megbélyegzetté tette és a katedrától való eltiltásra „ítélte”, mely elvárást a hazai politikai és köztisztviselői lakáj-réteg meg is fogadott és annak rendje és módja szerint végre is hajtott, így ő óriási történelemtudása ellenére egész életében mellőzött lett a hazai oktatási rendszerben. Ez volt az ő életének abszurd és szinte feldolgozhatatlan szituációja és tragédiája és a hazaáruló politikai és köztisztviselő-közalkalmazotti garnitúra ellene elkövetett hazaáruló bűnének lényege.

Igazságérzete, becsülete és hazaszeretete kiváltotta a háttérből irányító antikrisztusi erők haragját.
Ennek az abszurd hazaáruló szituáció okozta folyamatos stressznek a feldolgozása nem sikerült neki. Itt Érpatakon segíteni tudtunk, de megmenteni nem. Érpatak Önkormányzata saját halottjának tekinti.

A nemzeti oldal elvesztette egyik jeles képviselőjét, de leljük vigaszunkat abban, hogy Lipusz Zsolt úgy találkozott Istennel, hogy a kollaboráns és gyáva lakájpolitikusaink hazaárulása következtében brutális megszállás alatt lévő hazánkkal ellentétben bizonyára örök hazájában már nem kell szégyenkeznie hazaszeretete miatt.

Requiem æternam dona ei, Domine, et lux perpetua luceat ei. Requiescat in pace. Amen.

Eger, 2015-05-22

Érpatak Önkormányzata nevében
Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere
Az ÉRPATAKI MODELL ORSZÁGOS HÁLÓZATÁnak vezetője

Utolsó beszéde Érpatakon:

https://kuruc.info/r/9/142590/

Share Button

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.