Így pusztítanak a nemzetközi ügynökszervezetek

Így pusztítanak a nemzetközi ügynökszervezetek (jelen példa esetében: A Magyar Helsinki Bizottság, a TASZ, a Nemzeti Etnikai és Kisebbségi Jogvédő Iroda, a Roma Sajtóközpont, a Szexmunkások Egyesülete és az Utcajogász nevű, általában külföldi pénzügyi körök által pénzelt, társadalmi rend felforgatására és a jogállamiság meggyengítésére szakosodott “civilek”) természetesen a profi ügynökmédiákban “egészen véletlenül” nagy média-felülettel megtámogatva.

Itt egy 1./ klasszikus jogvédelmi köntösbe bújtatott, de 2./ lényege szerint a társadalmi rend felforgató liberális “mesterfogás” és támadás a társadalmi rendet szolgáló törvények ellen:

A.) Előkészítő mozzanat:
Egy kirívó extra-normális “esetre” hivatkozva, ezen esetleges visszaéléstől való védelem nevében

B.) Megoldási javaslat:
bénítsuk le, gányoljuk szét a még esetlegesen jól működő (aktuális jogrend mint) rendszer egyes elemeit (jelen konkrét esetben a szabálysértési törvény szankciórendszerét) is.

C.) A fondorlatos liberális “jogvédelmi” érvelés benső lényege:
Érdemes megfigyelni, hogy az esetleges visszaélés esetén nem felülvizsgálati lehetőséget javasol a jogrend erősítésére és tökéletesítésére, melyben az esetlegesen s nagyon ritkán megvalósuló kirívó visszaélést lehetne korrigálni, hanem a rendszert akarja szétverni az általa kitalált esetleges atipikus igen ritka visszaélés ürügyén. Ezen nagyon ritka, kirívó esetekben mindenképpen a felülvizsgálati lehetőségek beavatkozó és korrektív lehetőségét kellene szorgalmazni és nem a rendszer szabályozó jellegének a legyengítésén kellene mesterkedni.

(Ha az autópályán valaki szembe is tud menni a forgalommal, akkor még nem biztos, hogy az autópályák rendszerét kellene azonnal megváltoztatni megoldásként, ugyanis nem a kirívó atipikus extranormális, rendellenes esetekből kiindulva kell értékelni az adott rendszer működőképességét, mert az ilyen rendellenes esetekkel szemben mindenféle tökéletes rendszer védtelen.

Ha egy orvos kirívó példaként a műtétek közben más szerveket is összevagdal, akkor még nem biztos, hogy a kórházi műtétek rendszerét kell azonnal tönkretenni, mert lehet, hogy sokkal eredményesebb ha fellépünk a rendellenes, nagyon ritkán előforduló konkrét tevékenység ellen és akkor a rendszer változtatása nélkül is ismét helyreáll a rend!)

Ez egy profi módon szervezett és még profibb módon álcázott kiterjedt (pénzügyi és egyéb típúsú) hálózat a megszállt vagy megszállandó területekre telepített és ott állomásozó, jól fizetett ügynökrendszerrel. Szinte minden esetben humanista és emberiségvédelmi tevékenységek köntösébe bújtatva végzik nemzetellenes és társadalomfelforgató tevékenységüket. Mindenféle szenny árasztása céljábó mindig “harcolnak” az emberi jogok, a szólásszabadság kiterjesztése érdekében, az igazság kimondásának és terjesztésének a megbénítása céljából pedig folyamatosan “küzdenek” a “rasszizmus” a “kirekesztés”, az “uszítás” megakadályozása érdekében. Szerintük a hazugság és a szeny terjesztése az a vélemény szabadság kibontakozásának kategóriája. A hazugság és a szenny terjesztésének a kritikája pedig mindig az uszítás kategóriájába tartozik.

 

Az atv beszámolója: Bíróság elé áll a néni, mert megevett egy szőlőszemet

Share Button

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.