Áder János: „a zsidó kultúra a reneszánszát éli Magyarországon”

„Áder János 2012-es jeruzsálemi látogatása során arra biztatta Benjámin Netanjahut, személyesen győződjön meg arról, hogy a zsidó kultúra a reneszánszát éli Magyarországon.”

Kossuth-díjat kaptak a Saul fia alkotói, majd elmentek a kormány ellen tüntetni

A kormány Kosuth-díjjal jutalmazta a felsztárolt Nemes Jeles Lászlót és csapatát az újabb holokauszt film megalkotásáért. Ennek ellenére lelkiismeret furdalás nélkül elmentek a tanártüntetésre még aznap.

Kósa Lajos: A fájdalom, az emlékezés közös ügy

„A politikus szerint a holokauszttal olyan veszteség érte a magyar nemzetet és a zsidó közösséget, mint a történelem során még soha.”

Szabadkőműves jelképek debrecen főterén

„A Nagytemplom előtt dollárpiramis rajzolódik ki. A főtéren továbbá megtalálható a körző és szögmérő, valamint a G betű mely szintén a szabadkőművesség jelképe.”

Orbán Viktor a magyar föld védelméről, amikor még csak ígérni kellett!

Orbán Viktor ellenzéki képviselőként még a magyar föld védelméről szónokolt. Kormányon ezt az állásfoglalását teljes mértékben elvetette.

Pintér Sándor a holokauszt idején tanúsított segítségnyújtás elismeréseként Világ Igaza kitüntetéseket adott át

„A mi feladatunk és küldetésünk, hogy megakadályozzuk a holokauszt idején történtek megismétlődését.”

Történelmi egyház lett a Hit Gyülekezete

A kormány az egyházügyi törvényt úgy tervezte meg, hogy a benne foglalt szigorú kritériumoknak a Hit Gyülekezete nevű cionista szekta is megfeleljen, ami ezzel óriási állami támogatáshoz jut.

Lázár János: a kormány támogatja a zsidó szervezeteket

„A miniszter elmondta, a kormány számára kiemelten fontos, hogy a zsidó szervezetek a társadalom szerves részeként végezzék munkájukat, hiszen ez mindig is fontos részét képezte Magyarország fejlődésének.”

Share Button