Fideszes képviselő akar polikai hasznot húzni az érpataki ex-lex állapotból

Az országgyűlés jogalkotási hiányossága miatt kialakult törvényen kívüli állapotból politikai tőkét akar magának a Fidesz, de nem sikerül neki, mert Érpatak nem veszi be a szemfényvesztést, leleplezi őket és kőkeményen ellenáll. Így nem sikerül rákényszeríteni az érpataki vezetést, hogy törvénytelenül intézkedjen.
A felelőtlen, népszerűséghajhász országgyűlési képviselőket gátlástalan politikai céljaik (a 2.000 fő alatti település önrendelkezési döntés keretében adja fel teljes önállóságát és minden beleszólási lehetőségét a közös önkormányzati hivatal működésének vonatkozásában elárulva és cserbenhagyva Érpatak lakosságát) megvalósítása során egyáltalán nem érdekli, hogy veszélyeztetik a hátrányos helyzetűek megélhetését és egyre inkább vis major helyzetbe próbálják sodorni a települést. Ez által kísérlik meg Érpatak lakosságát ráuszítani a polgármesterre.
A helyzet teljes megértését segítve következnek az alábbi videók, ahol Érpatak polgármestere részletesen elmagyarázza a jelen ex-lex állapot lényegét:

Share Button

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.