Első kézből. Aktuális információ Tiszavasváriból

Ott jártunkkor megdöbbenéssel tapasztaljuk Tiszavasváriban, hogy bizonyos hitvány képviselők érdemi munka nélkül a képviselő-testületi ülésen történő hazudozással próbálnak folyamatosan kampányolgatni a tv nézők előtt. Betegesen próbálgatják bizonygatni a látszatvilágban, hogy ők mennyire “nagy” felelősséget éreznek Tiszavasváriért. Ezen beteges kampánytevékenység során szinte mindenféle becstelenségre és valósághamisításra képesek. De azért a becstelenségnek is vannak határai, melyet nem lehet és nem is kell eltűrni, hanem a becsmérlőnek kell a gazemberségektől tartózkodni és ha nem érti ezt meg, akkor őt határozottan figyelmeztetni kell a határok túllépésére és a megálljra!

Tekintettel arra, hogy a helyszínen tartózkodó barátaink óriási erőfeszítések bevetése során érdemi, szakszerű, bátor és kitartó s ezért valóban hatékony munkát végeznek s nem az üres látszattevékenység fényezésére, “eladására” vannak szakosodva, ezért nem tűrjük a szemfényvesztő hitvány lakájpolitikusoknak a pillanatnyi politikai érdekből való gátlástalan lejáratási kísérleteiket.

Zagyva György Gyula barátom közmunka-vezetőként folyamatos jelenlét mellett koordinálja a helyi tevékenységet. A helyszínen tartózkodó kollégáim a véletlenszerű ellenőrzéseik során is rendszeresen meggyőződnek a közmunka során a munkafegyelem és a munka-teljesítmény nagyfokú erősödéséről. Bizonyos hitvány képviselők, akik el nem múló beteges önfényező kampány-delíriumban szenvednek ezt sajnos nem képesek meglátni.

https://www.youtube.com/watch?v=rKPkMUyk7Lc

Itt található a becstelen lejáratási kísérlet a lejáratni akaró szemszögéből is:

“Miért nézed pedig a szálkát, amely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, amely a te szemedben van, nem veszed észre?” (Mt. 7,3)

Itt is látható, hogy mennyire “gazos” a csónakázó tó környéke. “Teljesen tönkre fog menni” az aszfalt:

https://fbcdn-video-a-a.akamaihd.net/…/13873938_17230530146…

https://www.youtube.com/watch?v=JzIYetFAvTk

Itt megfigyelhető, hogy a valóságot figyelmen kívül hagyó, a kákán is csomót kereső szemfényvesztő képviselő ebben (a szünetben lezajló eseményt rögzítő) videóban is folyamatosan “kampányol”:

https://www.facebook.com/zoltan.szoke.336/posts/1162342273811453?pnref=story

Nemsokára folytatjuk az érdemtelen képviselői munka bemutatását a helyi polgárőrség látszattevékenységéről szóló vitával.

Share Button

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.