Az Orosz Mihály Zoltánt ért legújabb hazugságkampány leleplezése

A már megszokott rágalomhadjárat újra pusztít: a magyargyűlölő médiák egymással versenyezve veszik át a rágalmakat sötét céljaik elérése végett – nemtelen szempontjaik szemszögéből teljesen érthető módon – az árral szemben küzdő Érpatak ellen. Verbális lincselést folytatnak az ellen, aki a cigány-magyar együttélést 0 forintból sikeresen megoldotta. Ez „valódi bűne”, amelyet fondorlatosan elhallgatnak, mert az eredmények Érpatakon és Tiszavasváriban magukért beszélnek. A cél szentségteleníti az eszközt, mint vallják. Nézzük, milyen hordalékokat hoz ma a balliberális szennymédiák koszos vize. Ebben az írásban nem a hamis vádpontok felemlegetésére törekszünk, csupán feltárjuk az ezekre vonatkozó igazságokat. Egyébként az atlatszo.hu internetes oldalon volt olvasható először e rosszhiszemű kreténség ősforrása, akinek van gyomra hozzá, ott megtalálja.

A ma hatályos magyar törvények szerint egy egyesület nem lehet valakié, nem lehet magánemberé. A Beneficium Szeretetszolgálat éppen ezért nem Orosz Mihály Zoltáné, hanem olyan hazaszerető emberekkel együtt alapította, akikkel szinergiában, együttműködve tud dolgozni településének és hazájának felemelése érdekében. Azért volt elsősorban szükség erre az egyesületre, mert rengeteg terület nemhogy parlagon hevert, hanem volt olyan telek, ahol konkrétan harminc év szemete gyűlt össze. A tulajdonosokat a legritkább esetben sem tudták rávenni arra, hogy gondozzák, műveljék földjeiket. A telkeken lévő ingatlanok közül nagyjából öt házat lehet megmenteni, az összes többi borzalmas, életveszélyes állapotban van. Volt olyan szimpatizáns, aki ingyen adta oda a használhatatlan ingatlant tartalmazó földterületet, voltak, akik minimális összegért cserébe, mert nem hittek abban, hogy rendbe lehetne hozni, de manapság akad olyan lerobbant állapotú telek is, amelyet 250.000 Ft-ért sem sikerül megvennie a Szeretetszolgálatnak. Minden adásvétel legálisan, ügyvéd jelenlétében történt és nevetséges, hogy Orosz Mihály Zoltánnak kell magyarázkodnia. Elég csak meglobogtatni a korrupció szót a médiában a karaktergyilkoláshoz, hiszen a ma embere többé már nem hisz a politikusokban, látva megannyi önző és negatív példát. Szerencsére akadnak kivételek. Hogy miért egy egyesületnek kellett ezeket a területeket megvennie, azt az érpataki iskola esete jól példázza.

Amikor az önkormányzat tulajdonában volt az intézmény, virágzott, aztán egy parlamenti döntéssel háttérhatalmi parancsszóra az önkormányzatot megfosztották tulajdona fölötti rendelkezés jogától és átadták azt az állítólagosan üzemeltetési célokra létrehozott KLIK-nek, hogy közel tíz év munkájának gyümölcsét egy szempillantás alatt elherdálják. Ez az egyszerű magyarázat arra, hogy miért kell később a helyi parlagon heverő műveletlen gazos szemetes telkeket önkormányzati tulajdon helyett inkább felelős helyi civil közösségek kezébe adni, így megelőzendő ugyanis a lelketlen háttérhatalmi körök vidék megnyomorító céljait kiszolgáló aktuális lakájpolitikusaink további ámokfutását. A zömében szeggregátumokban vagy azok környékén elhelyezkedő és e miatt ezen területekre senki által igényt nem tartó telkeknek miért célszerűbb az önkormányzati tulajdon helyett inkább civil közösség kezébe lenni. Mindenki beláthatja, hogy – az önkormányzatoknak az állam általi kiszolgáltatottsága miatt – a legjobb megoldásnak kínálkozik, ha egy helyi elit, egy olyan csoport kezébe kerül, amelynek tagjai felelősséget éreznek a saját településük jelen esetben Érpatak sorsa iránt. Magyarán szólva azért kerültek ezek a területek megvásárlásra, mert látták azokat az önkormányzatokat saját tulajdonuktól megfosztani igyekvő, társadalompusztító, nemzettönkretevő folyamatokat, amiket a háttérhatalom ügynökei okosan kifundálnak, és eminens lakájaik, kontraszelektált pártkatonáik révén, sajnálatos módon végre is hajtanak. Így a szeretetszolgálat teljesen ingyen és bérmentve odaadta a közmunkaprogram segítésére az önkormányzatnak a területeket, ingatlanokat.

A közmunkaprogramot saját föld híján nem lehetséges eredményesen kibontakoztatni, a megoldás az lett volna, ha az állami földekből juttatnak az önkormányzatoknak művelésre, – esetleg bérbe adják azokat – hogy ennek segítségével hasznos és produktív munka folyhasson. Ehelyett az önkormányzatok nagy hányadánál maradt a „nesze semmi, fogd meg jól” típusú lapáttámasztós, vízsepregetős megoldás, ahol a közmunkásoknak lehetőségük sincsen érdemi tevékenységet folytatni, pont úgy, mint annak idején a szocializmusban: papíron alig volt munkanélküliség, de a gazdaság lassan bedőlt a mondvacsinált és kényszeres, ám annál fölöslegesebb tevékenységek miatt.

A fentebb említett termelésbe vont telkeken a sok szemét, düledező viskók helyett mára mezőgazdasági termelés folyik: van, ahol öt kilométer hosszan termesztenek kordonos uborkát vagy egyéb idényzöldséget, ám itt sem mindegy, hogy mit, ugyanis többször előfordult, hogy a beérett termést az önkormányzat nem tudta értékesíteni, a kereskedők pedig lenyomták az árakat. Emiatt kísérleteznek ezen telkeken fűtőanyag termeléssel, arundó, energia fűz formájában, mert az helyben felhasználható s így nem merülnek fel értékesítési gondok. Egyébként termesztettek már földiepret, káposztát, paprikát, paradicsomot, amire szükség vagy lehetőség volt. Orosz Mihály Zoltán arra is büszke, hogy a fából készült uborkatartó oszlopok sok éve ott állnak, senki nem lopja vagy égeti el őket, ez a cigány-magyar együttélésnek egy látható, megvalósult sikere.

Mi is csak ajánlani tudjuk a polgármestereknek, éljenek ezzel a módszerrel, hogy megmentsék saját közösségeiket. Orosz Mihály Zoltán megmutatta az irányt, valószínűleg még meg is köszöni az ingyen reklámot ellenségeinek. Istenhívő emberként anyagi hasznot nem vár, mert tudja, a Jóisten nem felejt, jutalmát elnyeri itt vagy a túlvilágon. A hamisan vádló háttérhatalmi körök viszont felejtenek, firkászó kutyáiknak a csaholásért cserébe csontot hajítanak, de ezt is csak addig, amíg engedelmesen vetik papírra a hazugságokat, nemzetáruló lakájpolitikusaiknak pedig addig, amíg parancsaiknak engedelmeskednek és a szavazógombot vakon nyomkodják.

 

További linkek a témában:

 

Ilyenek lettek a megművelt telkek Érpatakon 2.

Ilyenek lettek a megművelt telkek Érpatakon 1.

A közmunka működésrendje Érpatakon

Közlemény

Előadás részlet a civil szervezetek bevonásának fontosságáról (2014)

Share Button

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.