Állítsuk meg a közigazgatási bűnözést!

Sajtótájékoztató

Tájékoztatjuk a sajtó tisztelt képviselőit, hogy

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal (Nyíregyháza Hősök tere 5. szám) bejárata előtt

  1. május 20-án, pénteken 10.30 órakor sajtótájékoztatót tartunk, mert

1./ a közigazgatási lakáj-bűnözőkkel és párt-csicskákkal feltöltött
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal
2016. január 27. óta nem hajlandó végrehajtani a jogerős bírósági ítéletet és

2./egyéb visszaéléseket elkövetve folyamatosan a konkrét politikai döntéseket igyekszik befolyásolni,

 

3./ valamint az „új államrendnek” megfelelően csak a.) a felsőbb politikai utasításra adott b.) és/vagy a médiaterror elvárás rendjéhez igazodó ügyekben igyekszik érdemi munkát végezni.

 

Minden tisztességes érdeklődőt szeretettel várunk!!!

 

A sajtótájékoztató témái:

 

  1. A kormányhivatal negyedéve nem hajlandó eleget tenni a kormányhivatalt kötelező 17.K.27.421/2015/6 ügyszámú jogerős bíróság ítéletnek, és többek között aktív visszaéléseik miatt nincs másfél éve alpolgármester megválasztva Érpatakon.

 

  1. A kormányhivatal törvénytelenül asszisztál Érpatak közvagyonának tékozlási kísérletében. Az éves összköltségvetéshez képest Magyarország egyik legmagasabb önkormányzati képviselői tiszteletdíjának elfogadása érdekében próbálkozik beavatkozni a politikai döntésekbe – teljesen szembemenve a választói akarattal.

 

  1. A polgármesterrel és az önkormányzattal kapcsolatos ügyekben a polgármester megkerülésével igyekszik „tájékozódni” és tényállásokat „fabrikálni”.

 

  1. A kormányhivatal egyéb visszaélései. (CKÖ elnöki tisztség megszűntetésének elmulasztása, költségtérítés kifizetésének elmaradása, és jogtalan legelőbérlet állam általi visszafizetése, stb.)

 

  1. A kormányhivatal nem hajlandó korrektül szabályozni a polgármesterrel való hivatalos eljárásokban a szabályszerű kézbesítések rendjét, ugyanis alkotmányellenes módon egy olyan rendszerbe (NJT) való eljuttatással tekinti kézbesítettnek a polgármesternek szóló küldeményeket, melyben megtagadja a hozzáférést a polgármestertől.

 

Polgármesteri esküm szerint tisztelettel:

 Érpatak polgármestere

 

„Én, Orosz Mihály Zoltán becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, hogy
Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek;
jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom;
polgármesteri tisztségemből eredő feladataimat Érpatak fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen teljesítem, tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorlom. Isten engem úgy segéljen!”

(polgármesteri eskü)

 

Facebook bejegyzés

Share Button

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.